Ana içeriğe atla

Alınan karar gereği 3. sınıf öğrencilerinin 2209-A ve 2209-B gibi projelere başvuru yapılabilmesi ve gelecek sene alacakları bitirme ve EEM tasarım derslerine hazırlık olarak konu belirleyebilmesi amacıyla danışman ataması 16 Kasım Çarşamba gününe kadar yapılacaktır.

3. sınıf öğrencileri 16 Kasım tarihine kadar akademik danışman olarak çalışacakları hocalarımızla görüşmelidir.

Öğrencilerin ilk olarak proje ekibi ve danışman belirleme işlemlerini gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Ardından konu belirlemeleri beklenmektedir.

• Proje Ekibi ve Danışman Hocasıyla görüşüp sözlü olarak anlaşmamış öğrenciler;

16 Kasım tarihine kadar Google form linki üzerinden muhtemel çalışmak istedikleri 10 danışman Hocayı ünvanlarını ve isimlerini sıralı bir şekilde belirtmelilerdir.

Öğrenciler Danışman belirlemek için, öğrencilerin hocalar ile yüz yüze, mail, sms, telefon, telekonferans vb. yollar ile görüşmesi gerekmektedir. Hocaların kontenjanları dolduğu takdirde, diğer hocalar ile görüşülmesi gerekmektedir.

• Proje ekibini belirlemiş ve danışman hocasıyla görüşüp anlaşmış öğrenciler;

16 Kasım tarihine kadar Google form linki üzerinden çalışacakları danışman hocanın ünvanını ve ismini parantez içerisinde onayladı şeklinde belirterek formu doldurmalıdırlar.

Örnek: Prof. Dr. İhsan Pehlivan (Onaylandı)

Proje ekibi ve danışman belirlemek için linkteki formu doldurunuz. Forma ulaşmak için tıklayınız. Bu form doldurulmadan bir sonraki aşama olan konu belirleme işlemi yapılamamaktadır. Öncelikle proje ekibi ve danışman belirlenmelidir. 3 Kasım tarihine kadar belirlemeyen öğrenciler için Proje Komisyonu tarafından Google formdaki tercih sıralamasına göre danışman atanacaktır. Danışmanı belli olan ve danışmandan kesin olarak onay almış öğrenciler danışmanlarının adını ve parantez içerisinde onay alınmıştır ibaresini yazarak formu doldurmalıdır.

• Yukarıdaki işlemlerin yapılmasının ardından Proje Ekibi, Danışman ve konularını belirleyen öğrenciler;

18 Kasım tarihine kadar, duyuru ekindeki;

-----A_3. sınıf_Konu_ve_Danisman_Belirleme_Formu

dosyası DOLDURARAK (Öğrenci/öğrencilerin doldurması gereken yerler Numara, Adı ve Soyadı, Telefon, Mail, İmza, Proje konusu, Amaç ve Gereksinimler, Yöntem vb. kısımlardır.) ÇALIŞMAK İSTEDİKLERİ DANIŞMAN HOCASINA dokümanı göndereceklerdir. (Grup halinde çalışacak olan öğrenciler ayrı ayrı değil grup adına tek bir form teslim edeceklerdir.)

Danışman Hocalar öğrencilerin kendisine gönderdikleri dokümanı onayladığı takdirde gerekli yere ünvanıyla ismini, tarihi ve imzasını atarak formu öğrencilerle paylaşmalıdır. Ardından öğrenciler onaylanmış ve imzalanmış olan formlarını Google formdaki açıklama doğrultusunda uygun pdf formatında yüklemelidirler. Ekip olarak çalışan öğrencilerden sadece bir kişinin yükleme yapması yeterlidir. İlgili Google form’a ulaşmak için tıklayınız. Bu form doldurulmadan konu belirleme işlemi yapılamamaktadır.

• Danışman Hocası belli ancak konusu belli olmayan öğrenciler;

18 Kasım tarihine kadar Danışman Hocalar öğrencileri kabul ettiği takdirde, kendisine gönderdikleri dokümanda gerekli yere ünvanıyla ismini, tarihi ve imzasını atarak bitirme ve tasarım formlarını öğrencilerle paylaşmalıdır. Ardından öğrenciler onaylanmış ve imzalanmış olan formlarını Google formdaki açıklama doğrultusunda uygun pdf formatında yüklemelidirler. Google form’a ulaşmak için tıklayınız. Bu form doldurulmadan konu belirleme işlemi yapılamamaktadır.

Not: Bitirme ve EEM Tasarım Dersi seçildiğinde güncel formlar öğrencilerle paylaşılarak, tekrardan form doldurulması istenecektir.

Proje (Bitirme) Komisyonu