Ana içeriğe atla

Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan ‘Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesi’nde bölümümüzden 2 akademisyen yer aldı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Teknoloji Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden iki değerli akademisyenimiz, Prof. Dr. İhsan Pehlivan ve Prof. Dr. Raşit Köker, dünya genelinde büyük bir başarıya imza attı. Stanford Üniversitesi'nin Scopus verilerine dayanarak hazırladığı ve dünyanın en etkili bilim insanlarının yer aldığı yüzde 2'lik dilimde bulunan akademisyenleri içeren listeye, her iki hocamız da dâhil oldu.Elsevier BV tarafından yayınlanan ‘Kariyer Boyu Etki’ listesinde yer alan Prof. Dr. İhsan Pehlivan ve Prof. Dr. Raşit Köker, akademik kariyerlerinin başından itibaren yaptıkları önemli bilimsel çalışmalarla bu başarıya ulaşmıştır.

Bölüm olarak akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.