SINAVLA STAJYER VE MÜHENDİSLER ALINACAKTIR

• Sınavla ücretli stajyer öğrenci alınacaktır.
  • Sınava Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencileri veya mezunları katılabilir.
  • Yüksek Gerilim Tekniği dersi almak tercih sebebi olacaktır.
  • Sınav, 20 Nisan 2024 Cumartesi, saat 14:30-16:00 saatleri arasında, Hilkar-2 eğitim salonunda yapılacaktır.
  • Ön kayıt için 17 Nisan 2024 saat 15.00’e kadar, ( KONU: “SINAVA KATILACAĞIM” ) rumuzu ile Üniversite Adı / Üniversitenin bulunduğu il, Telefon No. yazarak careers@hilkar.com adresine e-mail ile müracaat etmeleri ve 500 TL kayıt bedelini Saliha Yemenli’nin hesabına havale etmeleri gerekir. Bu bedel sınav sırasında elden sahibine iade edilecektir. Sınava katılmayanların bedeli ise Mehmetçik Vakfına para sahibinin adına bağışlanacak ve makbuzu para sahibine gönderilecektir.
  • Telefonla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
  • Sınavlar, Temel mesleki (Devreler Teorisi, Elektrik Alanlar Teorisi, Manyetik Alanlar, Teknik Resim) konularından yazılı olarak yapılacaktır. 10 sorudan birisi İngilizce dilinde olacaktır.
  • Sınavda bilimsel hesap makinası, kitap, internet kullanımı serbest olup, fotoğraf çekimi yapılamaz. Kurşun kalem ve silgi, Hilkar tarafından dağıtılacaktır. Telefonlar sınav salonu dışında bırakılacaktır.
  • En uygun toplu taşıma aracı otobüslerdir. Firmamız, otobüs terminaline 2 km, Arifiye Tren İstasyonuna 3 km uzaklıktadır. Ulaşım: http://www.hilkar.com/tr/iletisim.html veya Google Haritalar’dan “Hilkar 2” olarak aranabilir.
  • 30 gün staj için 600 Euro net ödeme yapılacaktır. Staj süresi daha kısa ya da daha uzun olanların alacakları ücret aylık net ödeme bedeli üzerinden fiyatlandırılacaktır. (Haftada 5 gün çalışma vardır.) Şehir içi servis aracı ve öğle yemeği mevcuttur.
  • Sınav salonunda (Wi-Fi) internet mevcut olup, dileyen laptop bilgisayarını beraberinde getirebilir. Şarj imkanı olmayabilir.

IBAN NO: TR09 0011 1000 0000 0095 6775 57 – Saliha YEMENLİ

HİLKAR ELEKTRİK (2)

1. O.S.B. 10. Cadde No:9 54580 ARİFİYE / SAKARYA

SINAV ÖNCESİ BİLİNMESİ GEREKENLER

1. Telefonlar , sınav başlamadan önce emanete teslim edilmelidir.
  2. Sınav saatleri 14:30 – 16:00 arasıdır.
  3. Sınavda dağıtılanların dışında kalem / silgi kullanılamaz.
  4. Sınav çözümleri sınav bitiminde kapıda asılacaktır.
  5. Sınav bitiminde (16:00) bir yüksek gerilim deneyi yapılacaktır. İsteyen adaylar izleyebilir.
  6. Saat   16:45  ‘te   Arifiye   Otobüs   Terminaline   ve   Arifiye   Tren   İstasyonuna araçlarımızla gidebilirler.
  7. Kimlik kartları sınav boyunca masa üzerinde bırakılacaktır.
  8. Staj tercih tarihleri ve süreleri sıra ile yazılmalıdır. Bu kişilerin durumu , staj bitince staj komisyonu tarafından karara bağlanacaktır.
  9. Stajı   bitirenler   arasında   uygun   görülen   öğrencilere   burs   ve      imkanı sağlanabilecektir.
  10. 10 sorudan biri İngilizce olacaktır. Her soru %10 puan olup, %70 puan üzerindeki adaylardan sıralama ile 12 kişi seçilecektir.
  11. Görevlilerden müsvedde kağıt isteyebilirsiniz.
  12. Salonda Wi-Fi mevcuttur.
  13. “Hilkar” logosunun üstüne, stajyerler (S) , mezunlar (M) yazmalıdır.

K.Y.K Yurt Müdürlüğü : 264 211 12 37